Close

我地以Mr & Mrs 身份, 跟大家一起走過籌備婚禮?辛酸時刻,我地明白~了解~體諒大家?需要,知道市場價格每日上升,今時今日想搞一個夢想婚禮,難忘的big day的確有D難度,點解我地Mr & Mrs會知? 因為我地都經歷過囉~

About Us

首先介紹一下~Mr.
Mr.係一個電腦奇才,只要你有要求佢都可以盡量滿足你,所以我地?成長片段都係Mr一手一腳由片頭到結尾,由特技到剪片都係出自Mr.手筆,我只提供相片~文字~音樂,Mr.都一一做到我心所想.
Mr.仲為我地大日子設計?一個獨一無二?婚禮Logo 和歐美現在好流行的賓客簽名樹 Signauture Tree.


至於~Mrs.
Mrs.一向矮仔多計仔,不惜一切搞盡心思,都係只求開心,係典型的完美主義者,一係唔做,一做就要做到最好,對於Candy Corner呢個新興玩意,早以蠢蠢欲動,定必要在big day讓每位賓客都感受到甜蜜幸福的味道,仲有獨特的小擺設眼光,根本唔駛請人佈置,都已經可以令賓客眼前一亮.

Sweet Wedding HK 本住將心比心的態度,以超底價協助各位準新人,避免不必要的煩惱,解決很多外間昂貴的開支.

如有任何資訊介紹,Sweet Wedding HK 都好樂意同大家一齊解決~

最後祝各位準新人有一個浪漫難忘的Sweet Wedding~


Close